De eerste donderdag van iedere maand komen wij samen en houden wij een gezellige babbelavond. De bedoeling is samenkomen om alles te bespreken wat er rond onze hobby te vertellen valt. De voorzitter opent de gesprekken om 20u30.

Het bestuur vertelt de leden het laatste nieuws rond onze club. De agenda van de komende evenementen wordt besproken en voorgesteld door de organisatoren. Afspraken en deelname aan evenementen van andere organisaties worden eveneens besproken en komen eveneens aan bod. Alle veranderingen op gebied van wetgeving om en rond de oldtimers, technische controle, verzekeringen en pechverhelping en de berichten van de BEHVA (Belgian Historic Vehicle Association) worden toegelicht, soms door een gastspreker.

Al de artikels die gevonden worden over FIAT die in de loop van de laatste maanden gepubliceerd werden, worden getoond. Specialisten ter zake tonen al wat zij gevonden hebben bij bezoek aan beurzen en winkels. Zo worden er nieuwe en oude boeken, folders, technische boeken en handleidingen, gadgets, curiosa, nieuwe en oude onderdelen en gadgets voor de wagens getoond. De allerlaatste nieuwigheden op gebied van miniatuurauto's worden tijdens de vergadering geëxposeerd of via foto's en folders getoond. De leden hebben de mogelijkheid om allerhande te ruilen tijdens deze avonden.

Tal van onze technisch geschoolde leden, FIAT dealers, hun door FIAT AUTO (Belgio) opgeleide technici en leden met een uitgebreide kennis van specifieke modellen en onderdelen staan U graag bij met raad, om U te helpen bij het oplossen van technische problemen. Regelmatig worden er spreekbeurten gehouden over diverse producten, gereedschappen, gadgets, restauratie van oldtimers, enz…

Iedereen heeft de mogelijkheid een debat te openen over om het even welk item met betrekking tot het merk, de club, evenementen of ervaringen. Nieuwe leden worden voorgesteld en wegwijs gemaakt. Het bestuur en de redactie zijn steeds aanwezig.

Adres: standaard en zonder tegenbericht
Clublokaal Abarth Works Museum
GRM
Industriestraat 5a
2500 Lier
(tel.: +32 (0)3 / 449.00.16)
Opgelet: De plaats waar de babbelavond wordt gehouden kan afwijken en wordt tijdig meegedeeld via mail