Lid worden van onze vereniging levert U niets dan voordelen op.

Als U actief deelneemt aan de verschillende evenementen en babbelavonden zal U tal van liefhebbers ontmoeten met een waaier van ervaring met de verschillende modellen die het merk FIAT telt.

Op de evenementen kan U kennismaken met de verschillende wagens van onze leden en de verschillende modellen van FIAT. Het is net door deel te nemen aan evenementen dat U extra kan genieten van uw wagen langs mooie vooraf bepaalde wegen en met mensen die a hobby en interesse hebben dan U.Door de vele contacten die gelegd worden tijdens deze bijeenkomsten worden tal van ideeën en oplossingen uitgewisseld waarbij iedereen een enorme ervaring en kennis opdoet.


Tijdens onze maandelijkse babbelavond heeft U de mogelijkheid vragen te stellen over uw wagen, wisselstukken en adressen voor wisselstukken. Hierdoor kunnen er leerrijke debatten ontstaan.Iedereen is in overleg met het bestuur vrij om tijdens een babbelavond een onderwerp te komen bespreken of producten voor te stellen die bruikbaar zijn voor onze wagens.Er kunnen tevens onderdelen, technische boeken en handleidingen, folders en zelfs miniaturen geruild worden. Regelmatig hebben wij voordrachten van zowel fabrikanten, leden als ook van het bestuur. Alle nieuwigheden, gadgets, miniatuurauto's en persberichten worden eveneens getoond.

Onze technisch geschoolde leden, FIAT dealers FIAT AUTO (Belgio) opgeleide mechaniekers en vooral leden met een specifieke kennis van hun wagen geven U graag een woordje uitleg.


Fiat Club Belgio is aangesloten bij de B.F.O.V. (Belgische Federatie voor Oude Voertuigen). Deze overkoepelende vereniging beschermt de algemene belangen van alle Oldtimerbezitters voor het verder behoud van onze oude wagens. Zij zitten regelmatig aan tafel met de diverse bevoegde Ministeries en instanties, zowel Nationaal als Internationaal.

Elk lid van de aangesloten clubs bij de B.F.O.V. heeft de mogelijkheid te genieten van onklopbare en interessante voorwaarden voor een specifieke Oldtimer verzekering met zeer uitgebreide pechverhelping.